fbpx

Δείτε πλάνα από την άφιξη την Εθνικής μας ομάδας στο Ελ. Βενιζέλος (vid)

Δείτε πλάνα από την άφιξη την Εθνικής μας ομάδας στο Ελ. Βενιζέλος (vid)

Επέστρεψε σήμερα η Εθνική μας ομάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι στην Μπανγκόκ έχοντας στις αποσκευές της 2 χάλκινα μετάλλια, μια 5η θέση και πάνω απ’ όλα σπουδαίες και δυνατές εμφανίσεις από όλους.

Η Ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΟΜ Ιωάννη Παπαδόπουλο “πάτησε”  στο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά το μεσημέρι και είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που τους υποδέχθηκαν. Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έδωσαν ανθοδέσμες για το καλωσόρισμα σε όλα τα μέλη και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές που παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι με χαμόγελο απάντησαν στις ερωτήσεις μας.

Θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να τις δείτε, ενώ είχαμε και δημοσιογραφική ενίσχυση από τον Αρχηγό αποστολής (και παλιό συνεργάτη και φίλο) τον Γιώργο Περγιάλη.

Μας μίλησαν οι Πέτρος Σάχο, Δήμος Ασημακόπουλος, Μάριος Γκούσο, Γιώργος Χάλαρης, Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, Γιώργος Περγιάλης, Αρτέμης Καραμολέγκος, Νικηφόρος Κυδωνάκης. Για όσους μας ξέφυγαν επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά