fbpx

UMC 2 “Fight Like Thracians” επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης

UMC 2 “Fight Like Thracians”  επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης

O επαγγελματισμός και η οργάνωση πολλές φορές φαίνονται από μικρές λεπτομέρειες, όσο λεπτομέρεια μπορεί να θεωρηθεί ένα δελτίο τύπου για μια διοργάνωση. Ο Στέφανος Ελευθεριάδης για την επικείμενη διοργάνωση του στην Κομοτηνή έβγαλε Δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες. Αναλυτικά:

Το Umc είναι μια εταιρεία Διοργάνωσης και Προώθησης Αθλητικών Event. Μάχες σε κλουβί από Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες Μαχητές, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Το Umc 2 Fight like Thracians έρχεται στην πόλη της Κομοτηνής με ένα διήμερο εκδηλώσεων, που θα προσφέρουν θέαμα στους πολίτες.

Παρασκευή στις 2 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί η Ζύγιση και επίδειξη Μαχητών στην Πλατεία της Κομοτηνής με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Σάββατο στις 3 Ιούνη θα ξεκινήσει το event στο κλειστό Γυμναστήριο του Γεν. Λυκείου Κομοτηνής, όπου συμμετέχουν μαχητές με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα αλλά και με Μαχητές από το εξωτερικό.

Το μαχητικό κοινό της Κομοτηνής θα μπορέσει να απολαύσει τον καλύτερο αήττητο Έλληνα στην κατηγορία των heavyweight Amiran Severni,ο οποίος θα διεκδικήσει Ευρωπαϊκή ζώνη στους επόμενους μήνες, καθώς και συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου το UFC.

Θα απολαύσετε τον καλύτερο Έλληνα κικμποξερ στα 80 κιλά, Αλέξανδρο Χρυσοχοίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί μέσα στην πόλη του με αντίπαλο από το εξωτερικό. Συμμετοχή θα έχει όμως και ένας Κομοτηναιος μαχητης του ΜΜΑ,που συμμετέχει στις μεγαλύτερες Διοργανώσεις του εξωτερικού, Μουχάμμεντ Κιρ Αχμέτ, ο οποίος λόγω τραυματισμού του θα συμμετέχει σε έναν αγώνα επίδειξης που αφορά τους Μαχητές Ζωής, ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε η Διοργάνωση κ θα ενημερωθείτε στις επόμενες μέρες

Το θέαμα όμως δεν θα σταματήσει εδώ καθώς θα συμμετέχουν άλλοι 24 Μαχητές από κάθε άκρη της Ελλάδας που προπονούνται σκληρά για να μπουν στο κλουβί του Umc. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Πλατεία της Κομοτηνής να γνωρίσετε τους Μαχητές από κοντά, να φωτογραφηθεί τε μαζί τους, αλλά και να πάρετε αυτόγραφα. Προμηθευτείτε εισιτήρια για το Σάββατο 3 Ιούνη και απολαύστε από κοντά το μαχητικό θέαμα.

Σας περιμένουμε να στηρίξετε τους μαχητές του Umc 2 Fight like Thracians.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά