fbpx

Αντωνία Πρίφτη: παίζει για παγκόσμιο τίτλο WKU με τεράστιο όνομα

Αντωνία Πρίφτη: παίζει για παγκόσμιο τίτλο WKU με τεράστιο όνομα

Ο Στέλιος Πολίτης με το GOW management και ο Γιάννης Θεοφάνους με το Fight Club Γαλατσίου με κοινό δελτίο τύπου ανακοίνωσαν τον επόμενο αγώνα της αθλήτριας τους (από διαφορετική σκοπιά) της Αντωνίας Πρίφτη

Στις 4 Ιουνίου θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο, στο στυλ του Κ-1 της WKU, στα 57.5kg σε αγώνα 5 γύρων στο Βερολίνο, μέσα στη φωλιά του λύκου!

Όπου “λύκος” βλέπε την έμπειρη Γερμανο-ιρανή Schahrsad Shahmirzadi, μέλος των ειδικών δυνάμεων της Γερμανικής αστυνομίας, με ένα ατελείωτο παλμαρέ τίτλων και διακρίσεων, που πραγματικά θα κούραζε να βλέπατε το κατεβατό. Η Αντωνία προέρχεται από ένα εκπληκτικό σερί νικών εντός και εκτός Ελλάδος και όλα προεξοφλούν ένα φανταστικό αγώνα. Με νίκη η Πρίφτη περνάει στο νο1 των rankings για την Παγκόσμια Ομοσπονδία!

Η Γερμανίδα αθλήτρια είναι παλιά γνώριμη μιας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Τίτα Γκρούεβα για Παγκόσμιο τίτλο Full Contact είναι ιδιαίτερα σκληρή και αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα της Γερμανίας!

Θα πρέπει να αναφέρουμε και μια λεπτομέρεια που θα παίξει ρόλο στο κοινό που θα προσελκύσει ο αγώνας. Η διοργάνωση έχει και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα γίνει συλλογή βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, γι’ αυτό και υπάρχει και η Τουρκική σημαία στην αφίσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά