fbpx

Χερν: “Να πάψουμε να προστατεύουμε από δύσκολους αγώνες τους σπουδαίους μαχητές”

Χερν: “Να πάψουμε να προστατεύουμε από δύσκολους αγώνες τους σπουδαίους μαχητές”

Απέναντι σε μία νοοτροπία προστασίας των σπουδαιότερων πυγμάχων από αγώνες κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους στάθηκε ο Έντι Χερν. Το αφεντικό της Matchroom πήρε θέση με αφορμή την πρόσφατη ήττα της Κέιτι Τέιλορ από την Σαντέλ Κάμερον, που ήταν η πρώτη στην καριέρα της 37χρονης Ιρλανδής έπειτα από 22 νίκες. Ο Χερν χαρακτήρισε αυτούς τους αγώνες ως ευκαιρίες για ακόμη σπουδαιότερα επιτεύγματα καριέρας, ενώ υπογράμμισε το πρόσθετο κίνητρο που θα έχει τώρα η Τέιλορ στη ρεβάνς.

“Η Κέιτι Τέιλορ θα είναι αουτσάιντερ στη ρεβάνς, για πρώτη φορά στην καριέρα της. Περίφημα! Θα πρέπει να πάψουμε να ανησυχούμε και να προστατεύουμε τους σπουδαίος μαχητές. Ας τους αφήσουμε να προσπαθήσουν και όλα θα είναι υπέροχα. Εάν πέσουν και ηττηθούν, θα γραφτεί άλλο ένα κεφάλαιο. Είπα στην Τέιλορ: ‘Φαντάσου την επιστροφή σου και θα νικήσεις στη ρεβάνς. Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας σου’.

Θα είναι σίγουρα η κορυφαία στιγμή στην καριέρα της, θα έχει πετύχει πλέον τα πάντα. Έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα. Πρέπει να χρησιμοποιείς (τους μεγάλους αγώνες) για να αποκτήσεις κίνητρο και να έχεις ενθουσιασμό που θα γράψεις άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία σου”, ανέφερε ο Χερν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά