fbpx

ΠΟΜ: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με Δημήτρη Μπακιρζτή

ΠΟΜ: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με Δημήτρη Μπακιρζτή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) πραγματοποιεί Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, στο Sportcamp Λουτρακίου, την Πέμπτη 01/06/2023 και ώρα 09:30 – 11:30, με σκοπό την εκμάθηση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και της σωστής χρήσης του απινιδωτή.

Το σεμινάριο απευθυνεται σε αθλητές, προπονητές, γονείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς θα καλυφθούν – σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο – βασικές γνώσεις σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών. Το πρώτο και θεωρητικό μέρος βασιζεται στα βήματα της καρδιοπνευμονικής καθώς και στην φυσιολογία της αναπνοής και την λειτουργία του εγκεφάλου, με την εκμάθηση του απινιδωτή και όλων των σχετικών εργαλείων.

Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει την πρακτική εξάσκηση, με τη χρήση σύγχρονων προπλασμάτων, τα οποία μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής θα παρουσιάζουν την απόδοση των συμμετεχόντων, καθώς και την επίδειξη λειτουργίας του εκπαιδευτικού απινιδωτή.

Πληροφορίες στο [email protected] και στα τηλέφωνα: 210-9603031 & 6988 711 111, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, με το ονοματεπώνυμό τους όπως αναγράφεται στην ταυτότητα, προκειμένου να εκδοθεί η πιστοποίηση. Το κόστος παρακολούθησης και πιστοποίησης είναι 35€.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά