ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

“𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟯” με τον Δήμο Ασημακόπουλο να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας!

“𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟯” με τον Δήμο Ασημακόπουλο να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας!

Η πιo δύσκολη απόφαση του “think tank” σε μια καμπάνια προώθησης είναι πάντα η επιλογή του προσώπου που θα ταυτιστεί με το “brand name”, θα πρεσβεύει τα ιδεώδη του και θα κάνει σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει προς τα έξω.

Συνήθως το “σιγουράκι” στην επιλογή είναι κάποιος ανώνυμος, με το εύκολο και μοναδικό κριτήριο αυτό της εικόνας. Όταν όμως επιλεγεί κάποιος επώνυμος στο χώρο του, τότε υπάρχει ταύτιση και ρίσκο. Θυμηθείτε πόσες καμπάνιες έπιασαν πάτο από λάθος προσωπικές επιλογές του αθλητή που συμπαρέσυραν και το “brand”. Στον αντίποδα και πόσα προϊόντα ή διοργανώσεις έχουν εκτοξευτεί από την επιτυχημένη επιλογή του προσώπου που τους εκπροσωπεί.

Συγχωρέστε μου το μικρό μάθημα “Basic Marketing” αλλά η είδηση ότι η ομάδα Μάρκετινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας 𝗜.𝗙.𝗠.𝗔. (𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗙𝗲𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 𝗔𝘀𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀), για την καμπάνια των Ευρωπαϊκών Αγώνων σε όλο τον κόσμο, επέλεξε (εμπιστεύτηκε) τον δικό μας Δήμο Ασημακόπουλο ήταν μία σοκαριστικά ευχάριστη και τιμητική είδηση, όχι μόνο για τον αθλητή, αλλά και για την Ομοσπονδία και για το Ελληνικό Μουάιτάι γενικότερα. Αναμφισβήτητα μια μεγάλη αναγνώριση του ήθους και της αγωνιστικής συνέπειας του Δήμου

Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες – 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟯 – θα βρεθεί για πρώτη φορά το 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶. Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες αποτελούν μιας παγκόσμιας κλάσης διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, με παγκόσμιο αποτύπωμα, που τιμά τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης σε ένα κρίσιμο σημείο στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα διεξαχθούν με 8 αθλητές σε 5 κατηγορίες ανδρών και γυναικών και θα έχουμε και Ελληνική εκπροσώπηση, στην ιστορική αυτή στιγμή του αθλήματος.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι:

Δήμος Ασημακόπουλος, Ανδρών -67kg

Ζάμπουρα Χριστίνα, Γυναικών -60kg

Μπακιρτζής Κυριάκος, Ανδρών -91kg

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.