fbpx

“???????? ????? ????” με τον Δήμο Ασημακόπουλο να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας!

“???????? ????? ????” με τον Δήμο Ασημακόπουλο να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας!

Η πιo δύσκολη απόφαση του “think tank” σε μια καμπάνια προώθησης είναι πάντα η επιλογή του προσώπου που θα ταυτιστεί με το “brand name”, θα πρεσβεύει τα ιδεώδη του και θα κάνει σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει προς τα έξω.

Συνήθως το “σιγουράκι” στην επιλογή είναι κάποιος ανώνυμος, με το εύκολο και μοναδικό κριτήριο αυτό της εικόνας. Όταν όμως επιλεγεί κάποιος επώνυμος στο χώρο του, τότε υπάρχει ταύτιση και ρίσκο. Θυμηθείτε πόσες καμπάνιες έπιασαν πάτο από λάθος προσωπικές επιλογές του αθλητή που συμπαρέσυραν και το “brand”. Στον αντίποδα και πόσα προϊόντα ή διοργανώσεις έχουν εκτοξευτεί από την επιτυχημένη επιλογή του προσώπου που τους εκπροσωπεί.

Συγχωρέστε μου το μικρό μάθημα “Basic Marketing” αλλά η είδηση ότι η ομάδα Μάρκετινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ?.?.?.?. (????????????? ?????????? ?? ???????? ????????????), για την καμπάνια των Ευρωπαϊκών Αγώνων σε όλο τον κόσμο, επέλεξε (εμπιστεύτηκε) τον δικό μας Δήμο Ασημακόπουλο ήταν μία σοκαριστικά ευχάριστη και τιμητική είδηση, όχι μόνο για τον αθλητή, αλλά και για την Ομοσπονδία και για το Ελληνικό Μουάιτάι γενικότερα. Αναμφισβήτητα μια μεγάλη αναγνώριση του ήθους και της αγωνιστικής συνέπειας του Δήμου

Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες – ???????? ????? ???? – θα βρεθεί για πρώτη φορά το ????????. Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες αποτελούν μιας παγκόσμιας κλάσης διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, με παγκόσμιο αποτύπωμα, που τιμά τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης σε ένα κρίσιμο σημείο στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα διεξαχθούν με 8 αθλητές σε 5 κατηγορίες ανδρών και γυναικών και θα έχουμε και Ελληνική εκπροσώπηση, στην ιστορική αυτή στιγμή του αθλήματος.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι:

Δήμος Ασημακόπουλος, Ανδρών -67kg

Ζάμπουρα Χριστίνα, Γυναικών -60kg

Μπακιρτζής Κυριάκος, Ανδρών -91kg

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά