fbpx

O Nick Drossos στην Αθήνα για σεμινάριο αυτοάμυνας “HARD TARGET” 3/6

O Nick Drossos στην Αθήνα για σεμινάριο αυτοάμυνας “HARD TARGET” 3/6

Ο Nick Drossos, έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο αξιόλογους ειδικούς αυτοάμυνας στον κόσμο και ιδρυτής του Nick Drossos Defensive Tactics, συνδυάζοντας μια πληθώρα πρακτικών αυτο-τεχνικών, που απευθύνονται από πολίτες έως αστυνομικές αρχές. Ο Nick ενδυναμώνει τους μαθητές του με δεξιότητες υψηλού επιπέδου που περιλαμβάνουν εκπαίδευση επίγνωσης, υποκειμενικές αξιολογήσεις βίας, άμυνα με όπλα, ασκήσεις άγχους και εκπαίδευση σε σενάρια πραγματικής ζωής.

Οι οδηγίες αυτοάμυνας του Νικ, η ευφυΐα φυσικής κατάστασης και η ακατέργαστη εμπειρία ζωής συνδέονται άψογα στο διάσημο κανάλι του στο YouTube με περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές και 400 χιλιάδες συνδρομητές. Γίνετε μέλος του κορυφαίου εμπειρογνώμονα αυτοάμυνας στον κλάδο με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας! Στις 13 Ιουνίου θα είναι στην Ελλάδα για ένα 3ωρο σεμινάριο αυτοάμυνας για άντρες και γυναίκες ηλικίας +14 με τον εύλογο τίτλο: “HARD TARGET”

«ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ».

Σε αυτό το σεμινάριο διάρκειας 3 ωρών, η εστίαση θα είναι στο να σας καταστήσει Δύσκολο στόχο εκπαιδεύοντας την επαγρύπνηση σας σε όλα τα επίπεδα, λεκτική αποκλιμάκωση αλλά όταν απαιτηθεί χτυπώντας γρήγορα, δυνατά να βγαίνετε από την δύσκολη κατάσταση! Θα αναλυθούν…

Διαχείριση Φόβου και Στρες,

Εκπαίδευση επίγνωσης της κατάστασης,

Λεκτική άμυνα και τακτικές αποκλιμάκωσης,

Bασικές αρχές όρθις μάχης,

Κοινές επιθέσεις,

Μάχη εδάφους,

Επαγρύπνηση άμυνας μαχαιριού,

Εκπαίδευση ζωντανών ασκήσεων και πίεσης,

Παιχνίδι ρόλων και Εκπαίδευση σεναρίων

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Athenian Sports Village, Τριπτολέμου 42, Βάρη

Τιμή πόρτας 150€, Early bird 100€, αιτήσεις στο [email protected]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά