ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πλώρη για τελικό Γιώργος Κωστούρος και Ιωάννης Πουμπουρίδης

Πλώρη για τελικό Γιώργος Κωστούρος και Ιωάννης Πουμπουρίδης

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας στους Παίδες έχει ήδη εξασφαλίσει 3 Μετάλλια (Κωστούρος, Κωνσταντινούδης και Πουμπουρίδης) και μια 5η θέση με τον Βρεττό στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας 7th Junior Nations’ Cup που διεξάγεται στην Σερβία.

Μετά τον συγκλονιστικό Πέτρο Κωνσταντινούδη εχθές που πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό των 48 κιλών το Σάββατο, σειρά σήμερα έχουν ο Γιώργος Κωστούρος και ο Ιωάννης Πουμπουρίδης να διεκδικήσουν με τη σειρά τους την πρόκριση στο τελικό της κατηγορίας τους.

Ο Γιώργος Κωστούρος μπαίνει σήμερα πρώτος στο ρινγκ. Μετά τη σπουδαία νίκη του εχθές σήμερα με αντίπαλο τον Ούγγρο Ζάμπολκς Χόρβαθ με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό των 60 κιλών, της πιο “γεμάτης” κατηγορίας του τουρνουά.

Λίγη ώρα μετά αγωνίζεται και ο Ιωάννης Πουμπουρίδης στα ημιτελικά των 75 κιλών, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Αντίπαλός του ο Βόσνιος Αχμέτ Αλί Σινάνοβιτς.

Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας 7th Junior Nations’ Cup: Εκτός συνέχειας ο Βρεττός

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.