fbpx

Ασταμάτητος ο Μανώλης Καλλιστής (video αγώνα)

Ασταμάτητος ο Μανώλης Καλλιστής (video αγώνα)

Είναι αδύνατον να ξέρεις ότι αγωνίζεται ο Καλλιστής και να μην κάτσεις να τον δεις! Ένας εντυπωσιακός, επιθετικός, απρόβλεπτος μαχητής που κυνηγάει τον αντίπαλο του από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πιστεύοντας στη νίκη. Σήμερα πρωί (με την διαφορά της ώρας) πέτυχε άλλη μία νίκη στα επαγγελματικά ρινγκ της Ταϊλάνδης στη διοργάνωση “Fairtex Fight EXTREME Ep. 60” . Πεντακάθαρη νίκη στα σημεία απέναντι στον Kaosan Khwan Jai Si Khot από το Λάος.

Ο Μανώλης είχε την υπεροχή και στους τρεις γύρους, τρομερά διπλά μπλοκ (προστατεύοντας τους πήχεις του) στα ψηλά λακτίσματα του Kaosan με άμεση κόντρα με αριστερό κροσέ, μπροστινά ίσια λακτίσματα που έβρισκαν στόχο, μεγάλα πυγμαχικά σερί που ταλαιπώρησαν πολύ τον αντίπαλο του και βέβαια από κοντά γόνατα και αγκώνες.

Καθαρή υπεροχή για τον Μανώλη που στην ανακήρυξη του νικητή ήταν ελαφρά ματωμένος…έτσι για το θέαμα. Το ότι στο τέλος του αγώνα πανηγύριζε ο Kaosan σίγουρα έφερε χαμόγελα στους θεατές που σκέφτηκαν ότι και εγώ…πανηγυρίζει γιατί επέζησε! Στα παράξενα του αγώνα στον 2ο γύρο ένα ταυτόχρονο αριστερό κροσέ και από τους δύο βρήκε στόχο αντίστοιχα με τον Καλλιστή να είναι εκτός ισορροπίας και να πέφτει χωρίς φυσικά να δείξει επηρεασμένος, δέχτηκε μέτρημα όμως που δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο αποτέλεσμα λόγω της υπεροχής του.

YouTube video
33:00 ξεκινάει ο αγώνας του Καλλιστή
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά