fbpx

Full Contact Karate New Talents Challenge του Octagon

Full Contact Karate New Talents Challenge του Octagon

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Full Contact Karate New Talents Challenge του Octagon. Στις 27 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Kinesis στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Full Contact Karate New Talents Challenge με διοργανωτή το Octagon Fighting. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας και της International National Budokai Union. Συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές από την Βόρεια Ελλάδα, που αγωνίστηκαν στα στυλ του Kyodokyokushin Karate και στα στυλ Octagon Striking και Octagon Grappling.

Τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν το Corpus Arena, με επικεφαλής τον Γιώργο Κιουρτίδη, εκπρόσωπο στο ΜΜΑ της IBU στην Ελλάδα, το Titanes Fight Club με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουρουτζούδη, εκπρόσωπο στο Kick Boxing της IBU στην Ελλάδα, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Κορδελιού με επικεφαλής τον Αθανάσιο Καπνά, στενό συνεργάτη της διοργάνωσης και επικεφαλή της IKO στην Ελλάδα, τον αθλητικό σύλλογο Θετική Ενέργεια Ασπροβάλτας με επικεφαλής τον Πάρη Παρισίδη, διοργανωτή αγώνων, τον τοπικό σύλλογο του Κιλκίς Α.Σ Σωκράτη και το Kinesis Fight Club με επικεφαλής τον Αντώνη Γιαννακίδη.

Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Κιλκίς και στα πλαίσια αυτού πραγματοποιήθηκε επίδειξη παραολυμπιακών Αθλημάτων από το ΚΔΑΠ ΑΜεΑ Ιππόκαμπος με υπεύθυνο τον Νίκο Τερζή.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος του Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Χάρης Ξενιτίδης όπως και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κωνσταντίνος Τσαουσίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά