fbpx

Grand Prix Λιντς: Δυνατή αρχή για την Ισπανία

Grand Prix Λιντς: Δυνατή αρχή για την Ισπανία

Την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου πανηγύρισαν 5 χώρες την πρώτη ημέρα του Grand Prix στο Λιντς της Αυστρίας.

 Η Ισπανία βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων παίρνοντας ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο ενώ η Ιαπωνία ακολουθεί με 2 χάλκινα μετάλλια.

 Δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία junior η Μαρούσα Στάνγκαρ από την Σλοβενία είχε την επίδοση της ημέρας στην κατηγορία -48 κιλών νικώντας τη νούμερο 1 του ταμπλό, την Ιταλίδα Φραντσέσκα Μιλάνι ενώ στα ημιτελικά πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Νατάσα Φερέιρα. Στη μάχη για τον τίτλο νίκησε τη Λάουρα Μαρτίνεθ Αμπελάνδα από την Ισπανία.

 Ο Γάλλος Ρομέν Βαλαντιέ Πικάρ αντιμετώπισε τον νούμερο 1 του ταμπλό, τον Ντίλσοτ Χαλμάτοφ από την Ουκρανία στην κατηγορία -60 κιλών. Στην πρώτη του παρουσία σε τελικό διοργάνωσης World Tour ο Πικάρ πήρε τη νίκη παρά τον τραυματισμό στο χέρι στην αρχή της αναμέτρησης.

Η Κισούμι Ομόρι από την Ιαπωνία ολοκλήρωσε την ημέρα με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -52 κιλών νικώντας στον τελικό την Ρέζα Γκουέρτιας από την Ουγγαρία, η οποία νωρίτερα νίκησε τη νούμερο 1 του ταμπλό Φαμπιάν Κοσέρ.

Ο Νταβίντ Γκαρθία Τόρνε ήταν ασταμάτητος στην κατηγορία -66 κιλών νικώντας στους πρώτους γύρους το νούμερο 1 κόσμου, τον Μολδαβό Ντένις Βιέρου ενώ στον τελικό επικράτησε του Αζέρου Καμράν Σουλεϊμάνοφ.

Τέλος, στην κατηγορία -57 κιλών ο τίτλος πήγε στην Ολλανδή Πλούνου Κορνέλισε που νίκησε στον τελικό τη Γερμανίδα Σέιγια Μπαλχάους ενώ νωρίτερα επιβλήθηκε της κατόχου Ολυμπιακού μεταλλίου και δύο φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας, της Ουκρανής Ντάρια Μπίλοντιντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά