ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η Εθνική Ομάδα Παίδων επιστρέφει με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο

Η Εθνική Ομάδα Παίδων επιστρέφει με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας 7th Junior Nations’ Cup, που διεξήχθη στην πόλη Βρμπας, της Σερβίας, από τις 23 έως τις 27 Μαΐου. Με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι νεαροί αθλητές μας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης είναι αυτός που φέρνει το χρυσό μετάλλιο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ούγγρου Καρόμι και να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των 48 κιλών. Μια εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά που του χάρισε και το τιμητικό βραβείο Best Fighter του τουρνουά.

Ο Ιωάννης Πουμπουρίδης, στην κατηγορία των 75 κιλών, βρήκε κι αυτός Ούγγρο αντίπαλο στον τελικό και παρόλο που μπήκε δυνατά στον αγώνα δεν κατάφερε να νικήσει, φέρνοντας στη χώρα μας το ασημένιο.

Ο Γεώργιος Κωστούρος πήρε το χάλκινο στα 60 κιλά, την πιο πολυπληθή κατηγορία του τουρνουά, χάνοντας στις λεπτομέρειες την νίκη και την είσοδό του στον τελικό.

Εξαίρετη ήταν και η παρουσία του Αναστάσιου Βρεττού, ο οποίος κατετάγη 5ος.

Στο πλαυρό των Ελλήνων αθλητών ήταν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γιώργος Γκαβέζος και Βασίλης Τσεπίδης.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.