fbpx

OPEN CHAMPIONSHIP: Μαρτίνος, Καπώνης, Ξυδέας, Καραπιπέρης ξεχώρισαν! Όλα τα αποτελέσματα της main card

OPEN CHAMPIONSHIP: Μαρτίνος, Καπώνης, Ξυδέας, Καραπιπέρης ξεχώρισαν! Όλα τα αποτελέσματα της main card

Η αλλαγή του χώρου διεξαγωγής την τελευταία στιγμή (λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών) δεν επηρέασε την διοργάνωση του Δημήτρη Κατσιάρα και ο κόσμος γέμισε τις εγκαταστάσεις του The Core. Είχαμε μια πλούσια κάρτα αγώνων, 26 συνολικά, με τους 9 να είναι στην main card.

Τα αποτελέσματα των MAIN CARD αγώνων με νικητή τον πρώτο αναγραφόμενο αθλητή:

1. Παναγιώτης Ξυδέας (X Fight Nation/Moυστάκης) VS Άγγελος Μπότσης (Fight Box/Καρμίρης-Πολατίδης) 65κ. K1 (3×2) στα σημεία με Ομόφωνη απόφαση. Φανταστικός αγώνας, υψηλό θέαμα, με συνεχείς ανταλλαγές χτυπημάτων και από τους δύο αθλητές. Ο Ξυδέας έβαλε και πολλά γόνατα που έκαναν την διαφορά.

2. Γιώργος Παπαδόπουλος (Iron Team/Ζουγανέλη-Τουβούσης) VS Hashimi Mehdi (ΗΛΙΣΙΑΚΟΣ) 67κ. BOXING 3×2 στα σημεία με Πλειοψηφική απόφαση. Σε κάθε γύρο ανέβαιναν κατακόρυφα και οι δύο πυγμάχοι στο 100%, αν είχε έναν ακόμα γύρο ο Ιρανός έτσι όπως πήγαινε ίσως κέρδιζε.

3. Νίκος Ταβλαδάκης (ΑΣ ΕΥΜΑΧΟΣ/Ολιβώτος) VS Νίκος Δουλάμης (Glory Club/Νικήτογλου) 71κ. low kicks (3×2) στα σημεία με Πλειοψηφική απόφαση. Ο Ταβλαδάκης, ενώ υπερείχε σε σωματικά προσόντα και δύναμη έκανε μια περίεργη προσέγγιση στον αγώνα, “παίζοντας” με τον αντίπαλο του, αρεσκόμενος σε συνεχείς αποφυγές και κίνηση. Ο Δουλάμης ήταν έμπειρος, ψυχωμένος, μαχόταν συνεχώς. Πέρασαν πολλά σημεία και οι δύο. Ένα κομβικό σημείο ήταν ένα αντικανονικό χτύπημα στον αυχένα του Δουλάμη που οδήγησε σε μέτρημα, ενώ ίσως ήταν παρατήρηση για τον Ταβλαδάκη. Το αποτέλεσμα βγήκε μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων.

Άγγελος Καπώνης

4. Άγγελος Καπώνης (Diamond Camp/Καπώνης) VS Ιβάν Ροστιασβίλι (Bulls Fight Academy/ Σιατήρας) 63κ. K1 (3×2) στα σημεία με Πλειοψηφική απόφαση. Ο 17χρονος Καπώνης με έκρηξη, πολλά τεχνικά γόνατα, ατελείωτα λακτίσματα έδειξε σωματικές και ψυχικές αντοχές. Ο Ροστιασβίλι που προκαλούσε συνεχώς τον Καπώνη δείχνοντας ότι δεν φθείρεται και είναι όλα πάνω στις άμυνες του, πέρασε αρκετά πυγμαχικά χτυπήματα στηριζόμενος αποκλειστικά στα χέρια του. Ο Καπώνης πήρε τα σημεία του με μοιρασμένα τα όπλα του, ενώ φάνηκε καθαρά πως το Μουάιτάι, είναι το στυλ και εκεί πολύ δύσκολα θα έχει αντίπαλο

5. Αχιλλέας Καραπιπέρης (Lumberjack Team) VS Ανδρέας Σοφιανός (Γιαννακόπουλος Team) 71κ. K1 (3×2) στα σημεία με Ομόφωνη απόφαση. Διαφήμιση του αθλήματος ο αγώνας τους. Ορθόδοξο παίξιμο, πολλά σερί με χέρια και κλασικό τελείωμα με λάκτισμα για τον τεχνικό Καραπιπέρη. Ο Σοφιανός στο ίδιο στυλ, αξιόμαχος, ήταν πάντα εκεί.

6. Giorgi Beradze (Zeus Iraklhs Team) VS Γιώργος Κουρκόρ (Dam Boxing/Νταντάμης) 75κ. BOXING (3×2) στα σημεία με Πλειοψηφική απόφαση. Μπήκαν από την αρχή δυνατά και οι δύο. Δεν κλείστηκαν ούτε μια στιγμή, τεχνικοί αθλητές, έδωσαν 3 γύρους θέαμα με “μάχη toe to toe”

Θωμάς Τσακανίκας (ΑΣ Θησέας/Κακαρέλης)

7. Θωμάς Τσακανίκας (ΑΣ Θησέας/Κακαρέλης) VS Γιάννης Πλούμπης (PMA KOS) 71κ. BOXING (3×3) (belt) στα σημεία με Ομόφωνη απόφαση. Αγώνας με έπαθλο ζώνη της διοργάνωσης την κέρδισε με υπεροχή ο Τσακανίκας μετά από έναν ωραίο αγώνα.

Co main event

8. Άγγελος Μαρτίνος (FFK/Καρούσος) VS Akram Harrane (Franciacorta Fighting Team ITALY) 61κ. K1 (3×3) στα σημεία με Ομόφωνη απόφαση. Ο Μαρτίνος έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει! Χτες ήταν μια κλάση επάνω από τον Μαροκινο-ιταλό που σίγουρα αιφνιδιάστηκε από το παίξιμο του Άγγελου. Συνεχή κίνηση, αλλαγές γκαρντ, μοιρασμένα όπλα, έκρηξη, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος που σου επιτίθεται συνεχώς με διαφορετικό τρόπο. Ο Harrane αξιόμαχος, ανέβηκε όσο πέρναγε η ώρα, σκληρός, έδειξε πράγματα, αλλά όσο και να έπαιζαν δεν του “κούμπωνε” ο αντίπαλος και δεν θα έκανε κάτι. Καθαρή υπεροχή, συνέχισε το νικηφόρο σερί μεγάλων αγώνων ο Άγγελος. Η δαιμονιώδης κίνηση μας θυμίζει κάποιον άλλο που ήταν γωνία του αλλά έχει ήδη καπαρώσει το παρατσούκλι “Butterfly”

Main event (belt)

9. Κορίνα “Medusa” Παπαχρυσάνθου (X Fight Nation/Μουστάκης) VS Marika Pagliaroli (Yama Team ITALY) 58κ. K1 (3×3) στα σημεία με Ομόφωνη απόφαση. Αναγνωριστικός ο 1ος γύρος με την Κορίνα να ανεβαίνει στον 2ο και να επιχειρεί κάποιους καλούς συνδυασμούς. Κοντινό παιχνίδι με την Ιταλίδα να το παλεύει, αλλά η Παπαχρυσάνθου έκανε ότι χρειάστηκε και πήρε τη ζώνη της διοργάνωσης στο τέλος. Στα συν της διοργάνωση η ανάκρουση των εθνικών ύμνων πριν από κάθε διεθνή αγώνα.

Αργυρόπουλος, Παπαχρυσάνθου, Μουστάκης

Να αναφέρουμε την έμπειρη ομάδα Cutmen του Cutting School αποτελούμενη από τους Πάνο Καμπέρη, Βασίλη Ματσάνη, Αλέξη Τσίπα και Κωνσταντίνο Κυριακάκη υπό το άγρυπνο βλέμμα του Δημήτρη Μπακιρτζή και της Actionmed “Γιατροί εν δράσει” που είχαν αναλάβει την ιατρική κάλυψη των αγώνων και ήταν σε κάθε γωνία επιμελούμενοι την ασφάλεια των αθλητών

Η ομάδα των διαιτητών-κριτών με Supervisor τον Βαλάντη Σοφρωνά, ήταν οι Στράτος Χριστοδούλου, Γιώργος Μενεξιάδης, Αντώνης Γαβαλάς, Λίνα Δημητρίου.

Χορηγοί της διοργάνωσης οι εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού FORCE 1 με τη Φανή Τσάλα να κάνει απονομή και την SEVEN HELLAS του Ηλία Μαστρανδρέα.

ο διοργανωτής Δημήτρης Κατσιάρας στην απονομή της ζώνης στην Παπαχρυσάνθου
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά