fbpx

2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

Δεύτερη συνεχόμενη χρόνια μετρά πλέον το Διεθνές Τουρνουά Αιτωλοακαρνανίας. Μετά το πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο στις 17 και 18 του περασμένου Σεπτέμβρη, ο Πάνος Ντουμάζιος και ο Δημήτρης Ευαγγελίου, με τους συλλόγους τους, τον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμφιλοχίας και τον Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο “χτύπημά” τους.

Με γνώμονα να αναδείξουν το άθλημα της πυγμαχίας μέσω πρωταθλητών από Ελλάδα και αθλητών από χώρες του εξωτερικού και με σκοπό να κάνουν ένα τουρνουά με διάρκεια κι όχι κομήτη, συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Αγρινίου και Αμφιλοχίας κι αναμένουν πάνω από 250 αθλητές, από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά τόπο διεξαγωγής, συμμετοχές. Το σίγουρο είναι ότι το Σάββατο 17 Ιουνίου, με ώρα έναρξης στις 10:00, θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί στην Αμφιλοχία, ενώ Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 15:00, οι τελικοί στην πόλη του Αγρινίου!

1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά