fbpx

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων (γεννηθέντες 2006 – 2007 – 2008) το οποίο θα πραγματοποιηθεί 01 και 02 Ιουλίου.

Στην Αθήνα Χαλκίδα και συγκεκριμένα ατο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Αίθουσα ‘’Κασιμάτης’’(Λεωφόρος Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1 Πύλη Α – Ο.Α.Κ.Α.) έφηβοι και νεάνιδες θα δώσουν το παρόν διεκδικώντας μια διάκριση. Η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας και της δήλωσης αθλητών, αθλητριών και προπονητών – αρχηγών αποστολής είναι η 20η Ιουνίου, η 21η Ιουνίου η ημερομηνία καταχώρηση ψηφιακής κάρτας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Τ.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ το πρόγραμμα των αγώνων και για τις δύο (2) ημέρες, ενώ το πρόγραμμα της επίσημης ζύγισης και για τις δύο ημέρες θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί η κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ το Σάββατο 01 Ιουλίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση προπονητών στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά