fbpx

3rd Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” με Καράτε Kata και Πάλη στην άμμο

3rd Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” με Καράτε Kata και Πάλη στην άμμο

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα 3rd Mediterranean Beach Games 2023 (3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες) από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου με παραπάνω από 1500 αθλητές από 26 χώρες να αγωνίζονται σε 13 αθλήματα.

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες διοργανώνονται κάθε 4 χρόνια και συγκεντρώνουν αθλητές των Μεσογειακών Ολυμπιακών Επιτροπών, μελών της Διεθνής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, από τρεις ηπείρους: Αφρική, Ασία και Ευρώπη.

Μεταξύ των 13 αθλημάτων συναντάμε και δύο δυναμικά, αυτά του Καράτε (KATA) και της Πάλης. Από τις 10 – 11 Σεπτεμβρίου για τους αθλητές του Καράτε (KATA) και από τις 15 – 16 Σεπτεμβρίου για τους αθλητές της Πάλης.

https://heraklion23.gr/el/sports/karate-beach-kata/
https://heraklion23.gr/el/sports/beach-wrestling/

Οι αθλητές θα έχουν την ιδιαιτερότητα να αγωνιστούν πάνω στην άμμο ξεχνώντας για λίγο την “ανεση” του τατάμι.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, σε τρεις δήμους: στις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρτερού, στην Μαρίνα Ηρακλείου και στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.) στο Ηράκλειο, στη παραλία Γουβών στη Χερσόνησο και στην παραλία Αμμουδάρας στο Μαλεβίζι.

Η τελετή έναρξης έχει οριστεί για τις 09/09/23 στις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρτερού με ώρα έναρξης τις 20:30.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά