ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

O Ελληνοσκοπιανός Volkanovski απαντάει θετικά στην χυδαία πρόκληση του Conor McGregor «Ας το κάνουμε στο UFC 300»

O Ελληνοσκοπιανός Volkanovski απαντάει θετικά στην χυδαία πρόκληση του Conor McGregor «Ας το κάνουμε στο UFC 300»

Ο Ελληνοσκοπιανός Alexander Volkanovski είναι ένα ακόμα όνομα που ακούγεται για την πολύ-αναμενόμενη επιστροφή του Conor McGregor. Δεν θα ήταν πραγματικό γεγονός αν σε διοργάνωση του UFC ο πρώην διπλός πρωταθλητής McGregor δεν τσίγκλαγε κάποιον στα social media κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το UFC 293 δεν ήταν διαφορετικό.

Το βράδυ του Σάββατου, 9 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του main event του UFC 293 στο οποίο ο Sean Strickland σοκάρισε τον Israel Adesanya για τον τίτλο στα Middleweight που τον κατέκτησε μέσω ομόφωνης απόφασης στο Qudos Bank Arena στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ο McGregor μίλησε για τον βασιλιά των Featherweight Alexander Volkanovski και τον προκάλεσε χυδαία (μικρό λουκάνικο) και ας ρωτήσω τ α@@@@χια μου αμφισβητώντας τον σαν αθλητή!

Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Volkanovski απάντησε στον McGregor αποδεχόμενος την πρόκληση ρίχνοντας στο τραπέζι το UFC 300 ως πιθανή ημερομηνία. «Ας το κάνουμε στο UFC 300», απλά και λιτά απάντησε ο Volkanovski στον προσωπικό του λογαριασμό, μετά τη πρόκληση του Conor McGregor που αρχίζει και γίνεται γραφικός πλέον!

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.