ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ο Βασίλης Τόπαλος από “δικός μας” γίνεται “όλων μας”-Ο αγώνας που του χάρισε τον τίτλο Πρωταθλητή Ευρώπης

Ο Βασίλης Τόπαλος από “δικός μας” γίνεται “όλων μας”-Ο αγώνας που του χάρισε τον τίτλο Πρωταθλητή Ευρώπης

Μια μέρα απομένει ακόμη για την έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος», ένα τουρνουά αφιερωμένου στη μνήμη του αδικοχαμένου, πολύ σπουδαίου, πρωταθλητή μας. 

Με την έναρξη να έχει οριστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσει ένα 5ημερο φουλ αγωνιστικής δράσης, με συμμετοχή πολλών Ελλήνων και ξένων αθλητών, οι οποίοι θα φορέσουν τα γάντια τους για να τιμήσουν, με τον τρόπο τους, τον «δικό» τους Βασίλη, αξίζει να θυμηθούμε την προσπάθεια του στο περσινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας, εκεί όπου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τότε που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στο ξεκίνημα της δικής του ιστορίας (πολύ σύντομης δυστυχώς) στη μεγάλη ιστορία της ελληνικής πυγμαχίας. 

Ως ελάχιστος φόρος τιμής ο μεγάλος τελικός που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο και η απονομή αυτού, με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. 


Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.