fbpx

Στην Cosmote TV το Greek Fights Pro AM 2

Στην Cosmote TV το Greek Fights Pro AM 2

Στις 22 Οκτωβρίου στο The Core Sports Center στο Περιστέρι θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο event της διοργάνωσης Greek Fights Pro Am με τις δηλώσεις συμμετοχών να έχουν ανοίξει από τις 23 Αυγούστου.

Μια σημαντική εξέλιξη που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές είναι η μετάδοση του event από το κανάλι της Cosmote TV κάτι που θα ανεβάσει την ποιότητα και το θέαμα του ερασιτεχνικού Kickboxing, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (Π.Ο.Κ.).

Δικαίωμα συμμετοχής στο main event έχουν όσοι αθλητές kickboxing έχουν επίσημη διάκριση Α’ κατηγορίας σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή κύπελλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (W.A.K.O.), σε πρωταθλήματα ή κύπελλα της Π.Ο.Κ. και στα pre game διάκριση Β’ κατηγορίας.
Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διακρίθηκαν στους ερασιτεχνικούς αγώνες Greek Fights αλλά και όσοι κατ’ εξαίρεση επιλεγούν από την επιτροπή επιλογής αθλητών των Greek Fights pro am.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά