ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Υπ. Παιδείας: η εγκύκλιος και η αίτηση (έως 25/9) για την Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2023-2024

Υπ. Παιδείας: η εγκύκλιος και η αίτηση (έως 25/9) για την Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2023-2024

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας αναφέρονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών και αθλητριών στα ΑΕΙ, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα στείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή courier από τις 15 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 (25 Σεπτεμβρίου 2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης), αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15122 – Μαρούσι, Γραφείο 0090. «Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2023».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.