ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Δεν τα κατάφερε ο Λάμπης Δίγκας στο IFP VIP Fight Night

Δεν τα κατάφερε ο Λάμπης Δίγκας στο IFP VIP Fight Night

Δεν τα κατάφερε στο Μάιντς της Γερμανίας ο Λάμπης Δίγκας όπου αγωνίστηκε στο co main event της διοργάνωσης IFP VIP Fight Night με αντίπαλο τον Μολδαβό Andrei Pisari.

Ο αθλητής του Λεβάν Γκουρούλι είχε καθαρά τον πρώτο γύρο δικό του μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε ένα δυνατό κροσέ, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν λήξει ο γύρος, που τον έριξε νοκ ντάουν. Ο Λάμπης σηκώθηκε με το καμπανάκι να στέλνει τους αθλητές στις γωνίες για το 1ο break.

Ο Λάμπης δε κατάφερε να συνέλθει από το νοκ ντάουν του πρώτου γύρου χάνοντας και τον δεύτερο με ένα ακόμα νοκ ντάουν.

Ο Pisari εμφανώς κουρασμένος έριξε στροφές, με τον Έλληνα αθλητή να κυνηγάει τη νίκη ως το τέλος κερδίζοντας τον τρίτο και τελευταίο γύρο.

Ο Λάμπης μπορεί να μη τα κατάφερε σήμερα στην 3η του εμφάνιση στο συγκεκριμένο event αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος με ψυχή, με το κοινό στο Alte Lokhalle να τον καταχειροκροτεί.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.