ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο πάλης: Νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Κουγιουμτσίδη

Παγκόσμιο πάλης: Νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Κουγιουμτσίδη

Πρεμιέρα με νίκη για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη στον προκριματικό γύρο της ελευθέρας πάλης στα 74κ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Α/Γ πάλης στο Βελιγράδι, την οποία πέτυχε με εξωπραγματική εμφάνιση, και μάλιστα στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής πάλης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μαγκομεντκαμπίμπ Καντιμαγκομέντοφ στο φινάλε του αγώνα και συνεχίζει την πορεία του στη διοργάνωση.

Ο Ρώσος αθλητής αγωνίστηκε ως ανεξάρτητος, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με την Λευκορωσία.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί επίσης η Μαρία Πρεβολαράκη, ενώ στην Ελληνορωμαϊκή θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.) και Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.).

Στο Βελιγράδι θα συνοδεύσουν την αποστολή οι ομοσπονδιακοί προπονητές: Θέμης Ιακωβίδης, Μόησεν Παριγέι και Γιάννης Παγκαλίδης. Επίσης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι διεθνείς διαιτητές Ηλίας Λιάκος και Παυλίνα Γεωργίου.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.