ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing WAKO 17-26 Νοεμβρίου στην Πορτογαλία

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing WAKO 17-26 Νοεμβρίου στην Πορτογαλία

Έρχεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kickboxing (WAKO) στην Πορτογαλία από τις 17 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Οι εγγραφές για το πρωτάθλημα είναι ανοιχτές από 1 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κλείσουν στις 17 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής οι δηλώσεις συμμετοχής βρίσκονται στο αρχικό στάδιο παρότι έχουν περάσει πάνω από 2 εβδομάδες που άνοιξαν οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους. Βέβαια βρισκόμαστε 2 μήνες πριν το πρωτάθλημα με τις συμμετοχές να αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στην τελευταία μέρα των εγγράφων.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πόλη Αλμπουφέιρα* της Πορτογαλίας με την εθνική μας ομάδα να δηλώνει παρούσα και σε αυτό το μεγάλο event.

* Η Αλμπουφέιρα είναι πόλη και δήμος της περιφέρειας Φάρο στην περιοχή Αλγκάρβε της νότιας Πορτογαλίας. Ο πληθυσμός το 2021 ήταν 44.158, σε μια έκταση 140,66 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η πόλη είχε πληθυσμό 28.645 κατοίκους το 2021. Απέχει 250 χιλιόμετρα από τη Λισαβόνα, κοντά στο κάστρο Paderne.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.